(foto) Măşti gratis din portbagajul unui Maybach şi unui SUV Mercedes-AMG. Se întâmplă în Odesa

Privelişte neobişnuită în parcul Gorkii din oraşul ucrainean Odesa. Doi bărbaţi, proprietari a două maşini de lux, şi le-au parcat în zonă şi le-au deschis portbagajele către trecători. Totul în cadrul unei campanii de împărţire gratuită a măştilor de protecţie, realizată din iniţiativă proprie.

Fapta posesorilor de Maybach 62 (în valoare de peste 350.000 de euro) şi Mercedes-AMG GLS 63 (peste 150.000 de euro) a fost surprinsă de jurnalista Rada Meyer, care i-a rugat pe concetățeni în mod ironic să “nu-i omoare”, cel mai probabil reieşind din atârnarea muritorilor de rând către oligarhi.

Oricum, este de apreciat faptul că bogaţii din statul vecin alocă mijloace financiare din propriul buzunar pentru a-i ajuta măcar într-un astfel de mod pe cei care nu-şi permit să cumpere măşti de protecţie sau nu le prea găsesc în farmacii, inclusiv la un preţ adecvat, în această criză provocată de COVID-19.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-armata-este-deja-pe-strazile-din-chisinau-cu-ce-masini-vor-patrula-pe-strazi-soldatii/

https://autoblog.md/s-a-terminat-cu-cafeaua-in-statiile-de-alimentare-noile-restrictii-anuntate-in-legatura-cu-covid19/

https://autoblog.md/foto-primul-oras-din-moldova-care-are-la-intrare-filtre-rutiere-cu-covoare-de-dezinfectie/

Cmentariile sunt închise