(foto) Mercedes a scos la teste un automobil pe care nu-l mai produce de şapte ani. Ce mister ar avea în spate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Undeva în Suedia, un fotograf spion a reușit să surprindă în timpul testelor un prototip Mercedes-Benz neobișnuit. Un sedan C-Class W204 din a treia generaţie a fost pus, din motive deocamdată nouă necunoscute, pe un şasiu custom, tipic pentru maşini de teren, având şi o gardă la sol generoasă.

Potrivit unei versiuni acesta poate fi un mule al companiei germane (model nou/şasiu testat în “haine” vechi pentru a ascunde pentru un moment mai multe lucruri de ochii curioşilor).

Altă teorie ar fi că automobilul aparţine unui proprietar privat care i-ar fi instalat un lift kit, deşi etichetele de pe bosajele roţilor şi plăcuţele de înmatriculare germane ne-ar spune că prima opinie ar fi mai realistă.

Caroseria sedanului utilizată pe acest prototip diferă de cea originală, de exemplu, prin arcuri extinse ale roților și praguri ranforsate, iar sub bara de protecție posterioară se pot vedea componente de suspensie reproiectată.

În plus, prototipul stă pe roţi mari cu diferite modele de jante şi are o bară de lumină suplimentară pe acoperiş, un element tipic pentru maşinile de teste folosite în zonele reci ale globului. În partea posterioară a habitaclului se pot observa elemente ale unei cuşti de protecţie.

Conform unor informaţii neoficiale, Mercedes-Benz a ales acest “camuflaj” pentru a testa o nouă platformă. Aceasta ar putea sta la baza unei versiuni mai compacte a modelului G-Class!

Posibilitatea apariției în gama companiei a unui model off-road mai mic și mai accesibil este un zvon lansat deja de câţiva ani buni. Se presupune că, odată cu introducerea unui astfel de SUV, marca și-ar putea extinde audiența în detrimentul acelor fani ai Geländewagen care nu își pot permite maşina originală.

O altă ipoteză sugerează că şasiul va fi folosit pentru noile generaţii de crossovere GLA şi GLB deja disponibile în gama Mercedes-Benz. Oare ar intenţiona producătorul german să le creeze versiuni All-Terrain?

Cmentariile sunt închise