(foto) Moldovenii profită de mini vacanţă? Cozi matinale la vămile Sculeni şi Leuşeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 14:00) Poliția de Frontieră informează că prin toate punctele de trecere a frontierei se circulă degajat!


(10:20) Stimați călători, vă informăm că la această oră se înregistrează trafic intensiv în PTF Leușeni și PTF Sculeni! Pe sensul de ieșire din R. Moldova, intrare în România, sunt prezente mai multe mijloace de transport.

Se lucrează la capacitate maximă. Polițiștii de frontieră și funcționarii vamali întreprind toate măsurile necesare pentru degajarea circulației transfrontalieră.

Poliţia de Frontieră recomandă călătorilor înainte de a porni la drum să consulte non-stop Linia Verde (022 259 717) sau să verifice online situația prin intermediul camerelor video. Camere au şi cei de la Serviciul Vamal.

Amintim că începând de astăzi şi până luni, 13 martie, toţi elevii şi profesorii profită de o mini vacanţă de primăvară. Ziua de 8 martie a fost declarată prin lege zi liberă, iar unii angajaţi probabil s-au înţeles cu şefii pentru ca şi zilele de joi-vineri să fie recuperate altă dată.

Ieri, 7 martie, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 39.087 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 20.620 traversări persoane. Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 21.633, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 17.454.

Cea mai ”activă” frontieră a fost cu România – 21.500 traversări, la granița moldo-ucraineană fiind semnalate 11.644 treceri și alte 5.943 traversări – frontiera aeriană.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/