in , ,

OMGOMG

(foto) Necaz dublu pentru un şofer din capitală. Şi-a avariat maşina şi mai riscă şi amendă

Incident neplăcut pentru un şofer de 44 de ani care se deplasa prin capitală. În această după amiaza, circulând pe strada Vadul lui Vodă, a pierdut controlul volanului automobilului pe care îl conducea şi l-a proiectat involuntar într-un stâlp. Lovitura a fost dură, încât şi airbag-urile s-au deschis.

Cum s-a întâmplat asta pe carosabil uscat este deocamdată neclar. Nici internauţii nu şi-au putut explica asta. Să fi fost din cauza vitezei sau distragerii atenţiei în telefon?

Nimeni nu a avut de suferit careva traumatisme şi alte autoturisme nu au fost implicate. Totuşi, pe lângă faptul că va trebui să cheltuie bani pentru reparaţia acestui Hyundai alb, riscă şi o amendă în valoare de 1.500 de lei, cu aplicarea a încă şase puncte de penalizare.

FOTO: facebook.com/birca.victor.1

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!