(foto) Noapte de coşmar pentru un taximetrist din nordul Moldovei. A fost bătut şi legat de doi tineri, însă a reuşit să fugă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 23 de ani, originari din raionul Edineț, au fost reținuți pe urme fierbinți fiind suspectați de comiterea unei tâlhării în raport cu un taximetrist din nordul ţării. Ambii sunt anterior condamnați pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni, iar pentru noile fapte comise riscă alţi maximum 10 ani de închisoare.

Conform informaţiilor oficiale, la 11 mai curent, angajații IP Sîngerei au fost sesizați de un martor, care le-a comunicat că două persoane necunoscute au atacat un alt bărbat de 28 de ani, pe traseul R14, în apropierea satului Bilicenii Noi din raionul Sîngerei. Acesta din urmă presta servicii de taxi cu mașina personală.

Victima a declarat ulterior în cadrul audierilor că, în seara de 10 mai, în jurul orei 21:30, în timp ce se afla la serviciu, a fost telefonat de o persoană necunoscută care a solicitat servicii de taxi pentru a ajunge din orașul Edineț în satul Brătușeni. La scurt timp, șoferul a preluat de la stația de autobuze din Edineț doi bărbați pentru a-i transporta spre destinația comunicată.

La un moment dat, fiind aproape de sfârşitul călătoriei, cei doi pasageri l-au scos forțat pe șofer din automobil, i-au aplicat mai multe lovituri pe diferite regiuni ale corpului, l-au legat cu o centură, l-au urcat pe bancheta din spate şi l-au mai deposedat de telefonul mobil şi 300 de lei.

Unul dintre bănuiți a urcat la volanul mașinii și și-au continuat deplasarea spre mun. Bălți. Ajungând în apropierea satului Mîndreștii Noi din raionul Sîngerei, aceștia au oprit automobilul din cauza unor defecțiuni tehnice survenite în rezultatul unui accident rutier neesențial. Profitând de faptul că ambii suspecți au ieșit din automobil, victima a reușit să fugă solicitând ajutorul poliției.

Ofițerii de investigație ai INI Nord și cei ai IP Edineț au efectuat mai multe acțiuni privind identificarea și reținerea suspecților, iar în scurt timp aceștia au fost identificați, localizați, reținuți și escortați la inspectorat. În urma audierilor, bărbații și-au recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art.188 alin.(2) lit. b) și art.166 alin.(2) lit. d) și e) Cod Penal.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/