(foto) Noile modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway: Cât costă şi când vin în Republica Moldova

Avem preţurile de start în Republica Moldova pentru noile generații a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway! Distribuitorul oficial de la Chişinău va fi foarte curând gata să recepționeze şi comenzi pentru aceste maşini!

După cum s-a anunţat din start, noile Dacii sunt lipsite de motoare diesel, cel puţin pe continentul european, astfel încât şi în echiparea maşinilor livrate în Republica Moldova nu există vreo unitate.

Astfel, noile Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (unitate natural aspirată SCe de 1.0 litri şi cu 65 CP, alături de o unitate turbo TCe de 1.0 litri şi cu 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Cutii de viteze sunt două la alegere: mecanică în şase trepte sau CVT. Tracţiunea – doar faţă.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (de la cel de bază la cel superior – Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți, atât particulari, cât și persoane juridice.

Iată şi nişte beneficii ale modelului în echipare de bază faţă de automobilele standard încă actuale. Noile Dacii dispun de:

  • Faruri “eco-LED” cu aprindere automată (fază scurtă LED, fază lungă halogen);
  • Direcție asistată electric;
  • Computer de bord;
  • Închidere centralizată;
  • Volan reglabil pe înălțime;
  • Banchetă spate rabatabilă;
  • Geamuri frontale acţionate electric;
  • Suport telefon şi un port USB pe planșa de bord, imediat lângă volan;
  • Sistem de frânare automată de urgenţă şi airbag-uri tip cortină!

Pentru Logan, prețurile variază între 8.580 de euro pentru echiparea Access cu motorul SCe de 65 CP și 12.180 de euro pentru echiparea de top Comfort, echipată cu motorul TCe 90, care vine în tandem (e posibil doar în această echipare) cu transmisie CVT!

În cazul lui Sandero, o maşină cu nivel de echipare Access şi cu același motor SCe de 65 CP este disponibilă la prețul de 8.880 de euro, în timp ce una în echipare Comfort cu motorul TCe 90 + CVT afișează un preț de 11.880 de euro.

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus pe piaţa din Republica Moldova, cel mai probabil la moment, doar în echiparea mijlocie Essential, în combinaţie cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile variază între 11.480 de euro pentru maşina echipată cu motor TCe cu 90 CP (cuplat la cutie de viteze mecanică) şi 12.480 de euro pentru acelaşi autovehicul, însă cu CVT.

Toate modelele beneficiază de o garanție de 3 ani sau 100.000 km.

Primele automobile cu titlu de prezentare vor putea fi explorate în showroom-ul Dacia de pe strada Petricani nr. 17 către mijlocul lunii decembrie din acest an.

Tot în decembrie urmează a fi dat startul înregistrării comenzilor, iar primele exemplare comandate, dar şi cu titlu de vânzare, ar urma să ajungă în Republica Moldova abia în februarie 2021.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-cum-arata-pe-viu-si-cat-consuma-noile-modele-dacia-sandero-si-sandero-stepway/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/