(foto) O mașină cu trei copii la bord s-a răsturnat lângă Cojușna. Șoferița s-ar fi deplasat cu viteză excesivă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vineri seara, în jurul orei 19:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Cojușna. Urmările sale ar trebui să fie o lecţie, o luare-aminte pentru părinții care obișnuiesc din când în când să mai calce acceleratorul, având la bord copii, indiferent dacă stau sau nu toţi în scaune speciale.

La fața locului accidentului a fost găsit răsturnat cu roţile în sus un Mercedes-Benz Vito, o femeie de 34 de ani şi trei minori, unul de 11 ani şi doi de patru ani. Preliminar, din cauza vitezei excesive, s-a pierdut controlul volanului, s-a derapat de pe traseul cu un carosabil umed şi s-a ajuns într-un şanţ.

Toţi au fost transportați la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat, având de suferit diverse traumatisme, dar unele care nu prezintă un pericol pentru viaţă. Şoferiţa nu fusese în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/