(foto) Oficial: Ferrari va prezenta varianta decapotabilă a hipercarului LaFerrari la Paris

Saloanele auto din această toamnă vor fi foarte fierbinţi în premiere de maşini noi. O dovadă este numărul impresionant de maşini care sunt programate să debuteze la Frankfurt şi Paris. Până atunci, constructorii ne prezintă maşinile online.

Compania Ferrari a publicat primele imagini oficiale cu versiunea fără acoperiş a supercarului hibrid LaFerrari.

Ferrari LaFerrari Spider_2

Anterior, lansarea unei astfel de versiuni a celui mai scump Ferrari din gama actuală, a fost confirmată de preşedintele Alianţei Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Sergio Marchionne.

Existau informaţii că maşina va fi prezentată public în 2017, însă Ferrari a decis să ne arate acum imagini oficiale şi să ne spună că ne va arăta maşina la Salonul Auto de la Paris. Acolo vor fi dezvăluite toate detaliile tehnice, dar şi numele maşinii (pe internet sunt zvonuri că nu va fi numită Spider, ci Aperta).

Reprezentanţii Ferrari spun că toate exemplarele sunt deja vândute.

Ferrari LaFerrari Spider_1

Frumuseţea va fi propulsată de aceeeaşi unitate hibridă instalată pe modelul obişnuit care însumează 963 CP.

Este vorba de un V12 natural aspirat cu un volum de 6.3 litri, alături de un motor electric, un set de acumulatori din litiu-ion şi o transmisie robotizată cu şapte trepte şi două ambreiaje.

Supercarul este capabil să accelereze până la 100 de km/h timp de 3.0 secunde, iar viteza maximă îi este limitată la 350 de km/h.

Ferrari LaFerrari Spider_3

Ferrari spune că maşina va fi oferită atât cu un acoperiş retractabil din fibră de carbon, cât şi cu unul din material soft.

Totodată, a fost modificat şasiul maşinii pentru a oferi aceleaşi performanţe ca şi varianta “închisă”, indiferent dacă este sau nu instalat acoperişul.

În total au fost construite 499 de exemplare în caroserie coupe, fiecare deja având câte un proprietar. Nu se cunoaşte câte exemplare roadster au fost construite.

Pulicaţia Autocar scrie că maşina costă circa 3.5 milioane de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/