(foto) Polestar 2 a fost actualizat pentru gama anului 2023. Ce oferă nou

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Polestar 2 a fost actualizat cu noi soluții legate de impactul asupra climei și transparență, împreună cu detalii referitoare la design și actualizări ale specificațiilor care permit noi expresii vizuale și o eficiență sporită.

De exemplu, parteneriatul Polestar cu Circulor include acum trasabilitatea blockchain a mineralului mica, pe lângă cobaltul care este deja urmărit în bateriile modelului 2. Tehnologia blockchain îi permite producătorului să urmărească mineralele de risc de la sursa materială până la produsul finit.

„Am revizuit materialele și procesele care contribuie la realizarea lui Polestar 2, introducând actualizări care reduc impactul asupra climei și cresc trasabilitatea materialului acestei mașini premiate. Acestea sunt completări importante la modul în care putem îmbunătăți mașinile de-a lungul vieții lor – nu doar cu actualizări de funcționalitate și design, ci și abordând sustenabilitatea și amprenta de carbon.”

CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath

Actualizări cheie:

  • Bateria versiunii Polestar 2 Standard Range, cu un singur motor electric, dispune acum de o chimie celulară mai bună, care îi oferă o capacitate mai mare (acum de 69 kWh). Acest lucru respectiv la o autonomie crescută (acum până la 474 km în ciclu WLTP), o încărcare mai rapidă (acum până la 130 kW DC) și o putere mai mare a motorului (170 kW sau 231 CP).
    • Modelul face 0-100 km/h în 7.4 secunde şi atinge maximum 160 km/h.
  • A fost lansat un prim program pilot, înlocuind aluminiul folosit pentru jante cu aluminiu cu emisii scăzute de carbon, care este produs folosind energie regenerabilă. Acest lucru va avea ca rezultat o reducere de 600 kg CO2e per mașină din a doua jumătate a anului. Împreună cu aluminiul “verde” folosit pentru tava care transportă carcasa bateriei, reducerea totală de CO2e va fi de aproximativ 1.350 kg per mașină.
  • Devine acum disponibilă o tapițerie mai bună din piele Nappa, opțională, cu acreditări mai mari de durabilitate. Nouă este culoarea Zinc pentru tapiţeria Nappa ventilată (înlocuieşte nuanţa Barley). Noul decor Light Ash înlocuieşte Reconstructed Wood.
  • Devin disponibile noi culori: Space (înlocuieşte Void) şi Jupiter (înlocuieşte Moon). Nuanţa Magnesium este acum standard şi se oferă implicit, fără costuri suplimentare.
  • Devin disponibile noi modele de jante standard de 19 inci şi opţionale de 20 inci.
  • Devine disponibil un parasolar detașabil pentru acoperișul panoramic din sticlă (disponibil și în magazinul web Polestar Extras de la mijlocul lunii iunie 2022 pentru toate modelele deja cumpărate, cu acoperiș din sticlă).
  • Actualizarea software-ului de performanță, care poate mări puterea versiunii dual-motor până la 476 CP și 680 Nm, este acum inclusă în Performance Pack pentru Europa.
  • Pompa de căldură (inclusă în Plus Pack) are un interval de temperatură de funcţionare optimizat, acum între -7°C și + 25°C
  • Devine disponibil un filtru avansat de cabină și un senzor de particule interior mai bun, alături de o nouă aplicaţie integrată în sistemul multimedia, care cuantifică îmbunătățirea calității aerului în cabină (parte a Plus Pack).

Preţul de start al modelului în Germania este de 43.725 euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/