(video/update) Mercedes-ul unui inspector INSP a fost furat de un minor de 15 ani

(update 17.02.2021) Mercedes-ul, despre care s-a comunicat anterior că a fost furat şi care ar aparţine unui inspector INSP, a fost furat de un minor de 15 ani! În urma investigaţiilor poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe tânărul făptaş, locuitor al capitalei.

În cadrul acțiunilor procesual penale minorul și-a recunoscut vina, comunicând că a pătruns în automobil prin deteriorarea geamului. Ulterior, găsind cheia de rezervă, a răpit automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere, anterior fiind cercetat pentru furt.

Minorul se cercetează penal în stare de libertate, pentru răpirea mijlocului de transport, faptă care conform legislației în vigoare prevede închisoare de la 3 la 5 ani. Prejudiciul cauzat proprietarului maşinii a fost estimat la 100.000 de lei.


(update 05.02.2021) Maşina a fost găsită abandonată în sectorul Botanica. Făptaşii urmează a fi identificaţi. Informaţia ne-a fost confirmată de ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic.


(05.02.2021, ştire iniţială) Poliţia a anunţat în căutare un Mercedes furat noaptea trecută. Interesant dacă hoţii ştiu al cui este

Poliția din Chișinău este în căutarea unui automobil care a fost furat de către necunoscuți din curtea unui bloc de locuințe din sectorul Centru al capitalei. Anunţul nu ar fi fost scos în evidenţă în presă dacă nu era să fie maşina unui poliţist!

Maşina în cauză este un Mercedes-Benz E 200, în caroserie W 210, într-o nuanţă bej-aurie. Ultima dată a purtat plăcuţe cu numere de înmatriculare BQR 708 şi a fost parcat în seara zilei de ieri în curtea unui bloc de pe strada Anestiade.

Interesant este însă că hoţii i-au lăsat proprietarului mapa cu documente acolo, în curtea blocului, dar din câte se pare nu au găsit interes să o răsfoiască pentru a afla, posibil, cine este posesorul cheilor automobilului. Deschide.md scrie că Mercedes-ul aparține unui angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică!

La momentul de faţă polițiștii întreprind toate măsurile de rigoare pentru a depista locul aflării automobilului, dar și identitatea suspecților.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/