(foto) Poliția de Frontieră informează că punctele de trecere activează în regim normal, în ciuda ninsorii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția de Frontieră informează că punctele de trecere, atât cele de la frontiera cu Ucraina, cât și cu România, activează în regim normal. Condițiile meteo nu au influențat nici într-un fel fluxul de persoane și mijloace de transport.

Totuşi, în regiunea de sud a țării, unde s-a așternut un strat mai mare de zăpadă decât în zona centrală, nu este exclus blocajul transportului pe drumurile de acces spre unele puncte de trecere a frontierei, în special a mijloacelor de transport de mare tonaj. În aceste circumstanțe, angajații Poliției de Frontieră împreună cu alți reprezentanți ai autorităților de competență vor asigura deszăpezirea sau deblocare din trafic, inclusiv informarea călătorilor.

Solicitarea și recomandarea către participanții în trafic, în special cei care au ales trecerea frontierei prin PTF Giurgiulești-Galați, este să se asigure că au echipat mijlocul de transport conform condițiilor de iarnă, să țină cont de avertizările meteo şi de îndrumările altor instituții de resort.

Poliţia de Frontieră recomandă călătorilor înainte de a porni la drum să consulte Linia Verde (022 259 717) sau să verifice online situația prin intermediul camerelor video. Camere au şi cei de la Serviciul Vamal.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/