(foto) Premieră: Noul Range Rover Sport SVR Ultimate edition – ultima şansă de a-l mai cumpăra

Land Rover anunţă ediţia specială şi finală a modelului de generaţie actuală Range Rover Sport SVR – Ultimate – una care adaugă exclusivitate SV Bespoke celui mai rapid şi mai puternic SUV al mărcii. Continuă să ofere 575 CP şi 700 Nm dintr-un V8 supercharged de 5.0 litri, dar alături de câteva caracteristici unice.

Prin ce se remarcă maşina:

  • Poate fi vopsită în doar trei culori, finisate manual: exclusivele nuanţe Gloss Maya Blue sau Gloss Marl Grey, aplicate cu o tehnologie spectaculoasă de fulgi solizi de sticlă albă fină pentru o strălucire intensă asemănătoare stelelor (divizia SVO o oferă în premieră), alături de Satin Ligurian Black cu efect stealth.
  • Detalii contrastante în Fuji White se extind pe deflectoarele de aerisire laterale, precum și marginile literelor din denumirea Range Rover (în Gloss Black) de pe hayon și de pe capota din fibră de carbon ventilată, care e vopsită în culoarea caroseriei.
  • Un alt contrast este redat de acoperişul vopsit în Narvik Black, jantele din aliaj forjat de 22 inci în Gloss Black și etrierele de frână negre. În Narvik Black sunt şi capacele oglinzilor retrovizoare, grilele frontale și grilele surround, detaliile aripilor frontale și finisajele hayonului.
  • În interior dispune de inserţii iluminate pe praguri Ultimate Edition, padele metalice anodizate negre în spatele volanului și insigne cromate SV Bespoke pe montanţii B. Schema de culori recomandată este Ebony și Cirrus. Habitaclul mai încorporează scaune Performance ușoare, care au inscripţia SVR în relief şi sunt tapiţate cu piele Windsor în combinaţie cu suedecloth contrastant.
  • Potențialii clienți ai serviciilor Land Rover SV Bespoke, care îşi doresc mai multă personalizare, sunt invitați să discute cerințele lor cu SV.
  • Ca o notă de aducere aminte, SUV-ul poate face 0-100 km/h în 4.5 secunde şi rula cu maxim 283 km/h.

Noul Range Rover Sport SVR Ultimate edition va debuta public la standul SVO de la Salon Privé, Palatul Blenheim, Marea Britanie, în perioada 1-5 septembrie. Modelul poate fi comandat de astăzi la nivel global de la dealerii oficiali. În Moldova costă de la 200.000 de euro fără taxe!

De la momentul introducerii sale pe piaţă în 2014 au fost vândute peste 20.000 de exemplare!

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Range Rover Sport SVR 2019 – dezlănțuim 575 de cai putere pe autobahn-urile germane!

Cmentariile sunt închise