(foto) Se întâmplă şi la case mai mari. Proprietarul unui Mercedes a rămas fără roţi peste noapte

Autorităţi noi, dar probleme vechi. Hoţii care fură părţi auto şi diverse componente de la interior se pare că nu mai au nici o limită pentru că nu pot fi identificați în timp util. Deja de la nişte modele simple trec uşor la un alt nivel.

În noaptea zilei de azi, în curtea unui bloc de pe strada Florilor din Chişinău, un Mercedes-Benz a rămas fără roţi. Chiar dacă e o maşină veche (dar încă apreciată), este un fost model de top, S-Class în caroserie W140, iar încă când exista pe piaţă seturile de roţi cu jante şi anvelope originale nu îi erau deloc ieftine.

Răufăcătorul sau grupul care a comis infracţiunea nici nu a acţionat cu acurateţe. Partea dreaptă a automobilului nu au mai stat să o pună pe nişte suporturi, ci au lăsat-o baltă să se sprijine pe pragul lateral şi pe mecanismele de frânare.

În context, după ce imaginea a ajuns şi pe o reţea de socializare, un internaut care a recunoscut maşina a rămas întristat să vadă în ce stare a ajuns, afirmând că de şase ani a văzut-o parcată în zonă şi nimic nu i s-a întâmplat. Dar acum asta. Păcat.

FOTO: facebook.com/Митя Шмидт‎

Vezi şi: (foto) Viral pe internet. Un moldovean şi-a importat un Mercedes pentru a-l pune pe şasiu de camion

Vezi şi: (video) SUA: Un grup de hoţi au furat roţi în valoare de 120000 de dolari în doar o oră

Vezi şi: (foto) Fără milă! Cum au lăsat nişte hoţi un coupe Mercedes-AMG C 63 după ce i-au furat toate roţile

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/