(foto) Sfârșit de aprilie nefericit pentru mai mulți șoferi din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi prin capitală au căzut mai multe crengi, dar și copaci, deși meteorologii de la Chișinău nu au anunțat vreo avertizare de vânt puternic. Privind peste geam s-au putut observa câteva intensificări, însă nu au fost puternice precum atunci când este valabil vreun Cod Galben. Din nefericire, căderile au fost și peste câteva automobile.

Un incident s-a întâmplat pe strada Tighina. Afectat destul de semnificativ a fost un Ford Fusion Hybrid.

Altă situație a fost înregistrată în preajma intersecției străzilor Dimineții și Plaiului. Este căutat în spațiul online proprietarul acelui Chrysler abandonat de vreo trei ani, înregistrat în Ucraina.

Proprietarul Skoda va avea de cheltuit din cont propriu pe schimbul parbrizului și reparația caroseriei, dacă nu va primi vreun suport de la Î.M. „Spații Verzi”.

Iar într-o curte de bloc din sectorul Botanica s-a rupt un copac înalt de la jumătate. Nu am putut afla dacă au fost afectate automobile de la sol.

Copac rupt în curte de bloc din Chișinău
FOTO: facebook.com/Stanislav Pruteanu

Vezi și: (video) Vântul puternic a rupt vârful unui plop în cartierul Telecentru. Iată unde a aterizat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise