(video/update) Traseul Chişinău-Leuşeni, temporar blocat din cauza unui TIR răsturnat pe toată lăţimea drumului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 16:20) Traseul a fost deblocat.


(update 16:10) Conform ofiţerului de presă al IP Străşeni, Mariana Didenco, accidentul s-a produs în preajma localității Lozova şi a fost înregistrat telefonic la ora 13:20. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un autocamion marca DAF cu semiremorcă, condus de un bărbat de 63 ani, în curbă a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat pe traseu blocând ambele benzi de circulație.

În urma impactului şoferul a fost totuşi transportat la Spitalul Raional Strășeni pentru acordarea ajutorului medical necesar.

Transportul rutier a fost redirecționat temporar pe drumurile adiacente din localitatea Lozova și Căpriana, pentru a ocoli porțiunea de drum blocată! Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


(update 15:07) Primele detalii oficiale ne spun că nu există persoane traumatizate.


(14:40) Un accident grav a blocat temporar circulaţia pe traseul Chişinău-Leuşeni. Un TIR s-a răsturnat, deocamdată în circumstanţe neclare, pe toată lăţimea carosabilului. Ştim la moment că s-a întâmplat în preajma Mănăstirii Hîncu.

La faţa locului a intervenit deja poliţia şi cel puţin o ambulanţă.

Vom actualiza articolul cu detalii!

VIDEO: jurnaltv.md
VIDEO: jurnaltv.md
VIDEO: jurnaltv.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/