(foto) Un nou model a ajuns în showroom-ul KIA din Moldova: Noua generaţie Optima

Articol de: Kia Moldova

Noua generaţie KIA Optima este disponibilă acum la comandă şi în Republica Moldova. Maşina a ajuns în showroom-ul distribuitorul oficial KIA de la Chişinău, iar clienţii interesaţi pot avea acces la o listă de preţuri.

Noua KIA Optima este o maşină care impresionează din start prin formele sale. Silueta atletică poate combina eleganţa cu sportivitatea.

Exemplarul Optima ajuns la Chişinău este în versiune GT şi se deosebeşte de una obişnuită prin forma barelor de protecţie, jantele, blocurile optice cu elemente LED, multitudinea de elemente cromate, etc.

Trecând la interior, se poate observa cum toate elementele au fost amenajate cu acurateţe. Consola centrală este îndreptată spre şofer cu 8.5 grade, iar datorită numărului mic de butoane cel din spatele volanului se va bucura de mai mult spaţiu liber.

Noua KIA Optima este şi o maşină care a fost adoptată celor mai solicitate tehnologii de pe piaţă. Proprietarul se va putea bucura de un ecran color al sistemului multimedia, Bluetooth, sistem de încărcare fără fir a telefoanelor, un sistem audio premium de la Harman Kardon şi multe alte dotări utile.

Scaunele din habitaclu pot fi tapiţate cu piele, iar cele frontale mai pot fi încălzite şi ventilate. Nu în ultimul rând noua KIA Optima dispune de un sistem complex de asistenţi electronici pentru şofer, printre care cameră video la 360 de grade, sistem de monitorizare a zonelor moarte, senzori de parcare, comutare automată a luminii de drum, etc.

Preţul de start al unui sedan KIA Optima în Moldova începe de la 17.900 de euro pentru un motor pe benzină de 2.0 litri cuplat la transmisie manuală şi în versiunea de echipare Drive.

În acelaşi timp, varianta de start cu motor diesel de 1.7 litri şi cutie manuală are un preţ de 19.400 de euro.

Pentru mai multe detalii, dar şi programări la test drive-uri, nu ezitaţi să accesaţi noul website www.kia-moldova.md

P.

https://www.youtube.com/watch?v=VK9rB3R9v6E&list=PLEAFX11b3tC4t4UkipXe8KgTH9EniGQRH

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/