(foto) Urmările lipsei de experiență? Accident grav în capitală cu un șofer de 18 ani reținut de poliție

O minoră în vârstă de 17 ani s-a ales cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc pe str. Alexei Șciusev în această dimineață. Conducătorul mașinii se afla în stare de ebrietate alcoolică, fapt confirmat ulterior prin testarea alcoolscopică.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 07:08, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112 să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs lângă USMF. Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere a SCAUP din cadrul DP mun. Chișinău, pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că un Peugeot, care era condus de un conducător în vârstă de 18 de ani, a fost proiectat într-un pilon electric după ce i-a fost pierdut controlul volanului. În automobil se mai alfa o minoră de 17 ani, care a rămas blocată, fiind necesară intervenția IGSU pentru descarcerare. Pentru că a avut de suferit mai multe traumatisme a fost preluată și transportată la spital.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 264 al Codului Penal. Conducătorul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru 72 de ore de către organul de urmărire penală a DP mun. Chișinău, de comun acord cu Procuratura mun. Chișinău, Oficiul Principal, și plasat în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul DP mun. Chișinău.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/