in , ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF

(foto) Urmările lipsei de experiență? Accident grav în capitală cu un șofer de 18 ani reținut de poliție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

O minoră în vârstă de 17 ani s-a ales cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc pe str. Alexei Șciusev în această dimineață. Conducătorul mașinii se afla în stare de ebrietate alcoolică, fapt confirmat ulterior prin testarea alcoolscopică.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 07:08, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112 să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs lângă USMF. Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere a SCAUP din cadrul DP mun. Chișinău, pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că un Peugeot, care era condus de un conducător în vârstă de 18 de ani, a fost proiectat într-un pilon electric după ce i-a fost pierdut controlul volanului. În automobil se mai alfa o minoră de 17 ani, care a rămas blocată, fiind necesară intervenția IGSU pentru descarcerare. Pentru că a avut de suferit mai multe traumatisme a fost preluată și transportată la spital.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza art. 264 al Codului Penal. Conducătorul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru 72 de ore de către organul de urmărire penală a DP mun. Chișinău, de comun acord cu Procuratura mun. Chișinău, Oficiul Principal, și plasat în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul DP mun. Chișinău.