(foto/video) Craiova: Un Nissan GT-R a ajuns daună totală în mâinile unui şofer beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 16 spre 17 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, despre producerea unui accident rutier într-o intersecție din oraş. La fața locului s-au deplasat forţele de ordine şi au găsit un Nissan GT-R răsturnat cu roţile în sus.

VIDEO: facebook.com/olteniatvro

Conform datelor disponibile, automobilul sport era condus de un bărbat de 44 de ani, iar pe strada Henry Ford a acroșat un autoturism condus în aceeași direcție de mers, pe banda a doua, de un bărbat de 31 de ani. În urma impactului, coupeul japonez a fost proiectat în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Henry Ford cu Preciziei, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 44 de ani, pasager pe bancheta din spate a GT-R-ului (interesant cum a încăput acolo), a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu etilotestul, care a indicat o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat al celui care conducea modelul sport. Rezultatul a fost negativ în cazul celuilalt.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să se ia o decizie privind sancţiunea.

Spre sfârşitul lunii martie din acest an, maşinii i-a fost înlocuit parbrizul. Iată deci cum arăta până la accident:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/