(foto/video) Detroit 2017: Ford ridică ştacheta la un nou nivel prin F-150 facelift

Americanii de la Ford Motor Company au dezvăluit oficial pick-up-ul F-150 facelift, maşină care va fi parte din gama de modele a anului 2018.

Cel mai vândut automobil al celor de la Ford a primit nişte schimbări nesemnificative şi va fi disponibil acum cu un propulsor diesel.

Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto Internaţional de la Detroit.

Cele mai vizibile schimbări la exterior sunt reprezentate de noua grilă a radiatorului şi blocurile optice modificate. Pe piaţă, F-150 facelift va fi disponibil cu mai multe modele ale grilei radiatorului, şapte la număr, printre care unele vopsite în culoarea caroseriei, altele cromate sau câteva care vor avea o structură asemănătoare unei plase. Pick-up-ul are şi nişte bare de protecţie transformate.

Totodată, exteriorul lui F-150 facelift va fi mai atrăgător datorită celor şase seturi noi de jante, care variază între 17 şi 22 de inci, dar şi prin trei autocolante orizontale care pot fi aplicate pe uşi (în versiunile maşinii King Ranch, Platinum şi Limited).

“Noul” F-150 va fi disponibil cu cinci motoare diferite sub capotă. Cea mai mare noutate este introducerea unui motor nou, un V6 turbo diesel cu un volum de 3.0 litri, cuplat la o transmisie automată cu 10 trepte! Maşina cu un astfel de propulsor va fi disponibilă abia din vara acestui an. Caracteristicile tehnice, dinamice, dar şi consumul de combustibil, nu au fost anunţate.

Pick-ul de bază va fi dotat cu un motor V6 de 3.3 litri, care potrivit unor informaţii neoficiale produce 282 CP, ca şi unitatea de 3.5 litri pe care o va înlocui. Acest motor va fi cuplat la o transmisie automată cu şase rapoarte.

Pe lângă aceste două agregate, mai sunt la alegere alte trei: 2.7 EcoBoost, 3.5 EcoBoost şi 5.0 V8. Toate vor lucra doar cu transmisii automate cu 10 trepte şi toate vor avea sistem Start/Stop.

Facelift-ul pentru F-150 îi aduce noi tehnologii în domeniul siguranţei, dar şi un nou sistem multimedia. Maşina este acum înzestrată cu un sistem de avertizare în cazul unor coliziuni frontale, un sistem de detectare a pietonilor şi cu un cruise control adaptiv.

Noul sistem multimedia SYNC 3 este compatibil cu interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, este conectat la un sistem audio avansat B&O PLAY, oferă conexiune la Internet prin 4G LTE şi multe altele.

Amintim că premiera lui Ford F-150 facelift va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, chiar mâine. De acolo poate vom afla careva informaţii noi despre performanţele motoarelor, dar şi o dată de start a vânzărilor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/