(foto/video) Este un record. Trei bărbaţi au parcurs traseul Magadan-Lisabona timp de 6 zile

Călătorul german Rainer Zietlow a reuşit să parcurgă cu un Volkswagen Touareg traseul Magadan-Lisabona timp de 6 zile 9 ore şi 38 de minute. Iniţial acesta a calculat că va ajunge de la punctul A la punctul B în 8 zile.

https://youtu.be/4Yiv1uO5byk

Din echipajul lui Zietlow au mai făcut parte: al doilea pilot Marius Biela şi jurnalistul de la portalul Auto.Mail.Ru Petr Bakanov. Împreună au parcurs 15.225 de km şi au străbătut ţări ca: Rusia, Belarus, Polonia, Germania, Franţa, Spania şi Portugalia.

Cel mai complicat segment a fost “Drumul Oaselor”, primii 3.000 de kilometri fiind acoperiţi de o suprafaţă neuniformă cu pietriş.

https://youtu.be/stWaABnGcak

Motorul SUV-ului german, un diesel de 3.0 litri cu 225 de CP, nu a fost modificat special pentru călătorie. A fost instalată doar o carcasă de protecţie, faruri adăugătoare şi alte două rezervoare de combustibil de rezervă.

https://youtu.be/uajy_S_8QRY

În luna septembrie a anului 2015, Zietlow şi Biela au parcurs un traseu din cel mai nordic punct din Norvegia şi până la cel mai sudic punct din Africa de Sud, timp de 9 zile 4 ore 9 minute 27 de secunde.

Recent, în luna mai a acestui an, recordul celor doi a fost bătut de o echipă de călători cu un Porsche Cayenne.

Vezi şi: (foto) Au ajuns la capătul lumii. The Longest Drive a stabilit un record mondial

GALERIE FOTO:

Sursă imagini: touareg-eurasia.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/