(foto/video) Prezentare plină de stil. Noul MINI Countryman a venit în Moldova

Noua generație MINI Countryman a fost prezentată aseară clienților din Moldova. Evenimentul de prezentare a avut loc într-un centru comercial din Chișinău chiar în incinta showroom-ului Levi’s. Noul MINI Countryman pornește de la 20.780 de euro în țara noastră.

Trebuie să recunoaștem că importatorul oficial MINI în Moldova a găsit un loc foarte fain pentru această prezentare, din moment ce atât MINI cât și Levi’s se adresează persoanelor energice, în căutare de aventuri și stil.

Noul crossover a devenit mai lung cu aproximativ 20 de cm decât predecesorul său, mărimea fiind egală cu 4.299 mm. Lăţimea a crescut cu 3 cm până la 1.822 mm, iar ampatamentului i-au fost adăugaţi 7.5 cm pentru un total de 2.670 mm.

Volumul minim al portbagajului este de 450 de litri, iar odată ce scaunele din spate sunt rabatate cifra creşte până la 1.309 de litri, ceea ce este cu tocmai 220 de litri mai mult. Astfel, noul Countryman este cel mai mare model al mărcii din toată istoria sa de 57 de ani.

Modelul expus în cadrul evenimentului de prezentare se laudă cu un motor pe benzină de 1.5 litri și 136 de cai putere, sistem de tracțiune integrală ALL4 și o sumedenie de dotări opționale.

AutoBlog.MD a efectuat un reportaj video de la fața locului, iată cum a avut loc prezentarea noii generații MINI Countryman în Moldova.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto/video) Premieră: Noua generaţie MINI Cooper S Countryman are acum şi o versiune hibridă

 Galerie Foto 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/