(foto/video) Test Drive: Noul MINI Countryman pe serpentinele din Alpi

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: MINI, Video: AutoBlog.MD

Considerat un brand care construiește mașini destinate persoanelor cu un stil de viață activ, MINI demult nu mai este mașina pe care o vedeai în filmele cu Mister Bean. În prezent toate modelele MINI țintesc un public aparte, unul care își dorește o mașină stilată, înalt tehnologizată și care în același timp să păstreze din rădăcinile britanice.

De curând am zburat în Munchen, Germania, pentru a testa cel mai spațios model din gama MINI, noua generație Countryman. Am avut ocazia nu doar să conduc mai multe versiuni, printre care și John Cooper Works de 231 de cai putere, dar şi să le încerc pe diferite suprafețe de drum, printre care autobahn-ele germane, cât și serpentinele munților Alpi din zona Tirolului de Sud.

Vă invit să vedeți ce a ieșit din asta în reportajul video de mai jos în care am făcut echipă cu Denis Josanu, colegul meu de la BMW Power Moldova.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/