(foto/video) Test Drive: Toyota Highlander Hybrid – cel mai atractiv SUV mare de sub 50.000 euro din Moldova?

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Toyota Highlander niciodată nu a fost cel mai important jucător al japonezilor pe piața din țara noastră. Motivul era unul foarte simplu: disponibilitatea doar a versiunilor cu motoare mari pe benzină, care nu atrăgeau nici cu prețul de achiziție și nici cu datele de consum.

Însă iată că odată cu noua generație, lucrurile s-au schimbat radical pentru Highlander, care brusc s-a transformat într-un model cu potențial enorm de vânzare și asta bineînțeles mulțumită versiunii hibride care a devenit disponibilă și în țara noastră, dar și a prețului atractiv. Maşina cu toate dotările pe ea costă 47.000 euro, în timp ce startul este de 36.000 euro.

Noi am testat varianta hibridă cu motor de 2.5 litri pe benzină, asistat de un electromotor, până la vinăria Et Cetera din sudul țării. Ce consum am scos și ce impresii a produs SUV-ul aflați din reportajul video.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

În cazul în care nu am răspuns la toate întrebările voastre legate de modelul Highlander, aici avem și reportajul în care vorbim detaliat despre versiunea ce dispune doar de motor pe benzină.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

GALERIE FOTO:

Poze cu interiorul versiunii cu motor pe benzină! Să nu credeți că este consumul versiunii hibride))

Cmentariile sunt închise