Hyundai anunţă că în curând va prezenta un nou model numit Kona

Hyundai Motor Company a anunţat că în curând va organiza premiera unul nou model care va fi numit Kona.

Noutatea a publicat va fi poziţionată în segmentul SUV-urilor subcompacte, iar producătorul a dezvăluit deocamdată doar o primă imagine oficială.

Din primele informaţii aflăm că numele noului automobil este acelaşi ca şi cel al unui oraş din insulele Hawaii. Alte detalii ni s-au promis că vor fi dezvăluite pe parcurs.

Presa auto din occident presupune că noutatea va fi construită pe baza platformei care este prezentă pe modelul i20, iar gama de motoare o va împărţi cu noua generaţie i30.

Vezi şi: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Hyundai

Noul automobil va fi unul global şi se va alătura familiei de maşini alcătuite din modelele Grand Santa Fe, Santa Fe şi Tucson. Principalii concurenţi ar fi Toyota C-HR, Honda HR-V, Mazda CX-3 sau Nissan Juke.

Premiera noului Hyundai Kona ar putea avea loc chiar la unul din saloanele auto care se vor desfăşura în luna aprilie la New York sau Shanghai.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/