Imaginea zilei: La ce bun să ai un Ferrari dacă nu ai pe unde rula cu el cu viteză

La ce bun să ai un Ferrari dacă nu ai pe unde rula cu el cu viteză pe străzile din Chişinău sau pe drumurile din ţară, doar dacă să nu încalci regulile de circulaţie rutieră?

Cel mai probabil asta şi-a spus şi posesorul acestui California T, care a decis să-şi de-a frâu liber şi să se deplaseze aşa cum doreşte. Oricum nu se vede niciun girofar la orizont, iar potențialele amenzi nu au unde să-i vină prin poştă pentru că automobilul nu e înregistrat în Moldova…

Şi fiind vădit grăbit, dar şi deranjat de faptul că şoferii moldoveni nu procedează conform regulilor de deplasare pe o autostradă, când banda extremă stânga se foloseşte doar pentru depăşiri, acesta a apucat-o pe contrasens pe strada Mihai Viteazul spre indignarea multora.

Nu ne rămâne decât să sperăm că astfel de manevre le va evita pe viitor şi astfel vor exista mai puţine şanse de a-şi șifona scumpetea albastră.

https://autoblog.md/moldova-intr-o-fotografie-imaginea-care-devenit-virala-pe-internet-ultimele-24-de-ore/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/