Imaginea zilei: Un câine din Chişinău a preferat anume un Kodiaq şi acoperişul său

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Privelişte matinală mai neobşinuită, surprinsă de un conducător auto la ora 6:58 pe strada Vasile Alecsandri. Pe acoperişul unui SUV Skoda Kodiaq, la peste 1.6 metri de pământ, a urcat un câine pentru a se odihni!

FOTO: facebook.com/igori.dimitrov

Fotografia a devenit virală pe o reţea de socializare într-un timp foarte scurt şi asta pentru că sunt extrem de rare cazurile când astfel de patrupezi urcă pe caroseriile maşinilor. De regulă se întâmplă să vedem pisici şi undeva în curţi de bloc, însă nu câini şi încă pe străzi centrale, la vederea tuturor.

Şi da, refuzăm să credem că acest câine a fost dresat special pentru a îndeplini funcţia de pază şi/sau alarmă auto!🐶

În comentarii a reacţionat şi proprietara maşinii: „Mașina e a noastră, capota este toată zgâriată, semne că a alunecat de mai multe ori până când a urcat. Nu am cuvinte, aș dori să port o discuție serioasă cu stăpânul”.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise