Land Rover lucrează la un concurent pentru Bentley Bentayga!

Perla de pe coroana Bentley, SUV-ul Bentayga ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt se pare că nu va avea o viață prea ușoară din moment ce rivalii de la Land Rover au anunțat că pregătesc o versiune ultra luxoasă a tot terenului Range Rover. Noul model ar urma să fie anunțat în anul 2016!

RR_LWB_Studio_281013_LowRes

Potrivit șefului departamentului Land Rover Special Vehicle Operations, John Edwards, viitorul Range Rover ar putea avea un preț de start de 210.000 euro care mulțumită opționalelor ar putea ajunge la un cost final de 300.000 euro. Potrivit britanicilor, noul model va concura cu Bentley Bentayga sau viitorul Rolls-Royce Cullinan, iar principalele calități care îl vor deosebi de un Range Rover SVAutobiography sunt posibilitățile și mai mari de personalizare, paleta unică de culori și interiorul extrem de luxos.

RR_ABB_LWB_201113_07_LowRes

Potrivit lui John Edwards, Land Rover niciodată nu a fost îngrijorat de popularitatea lui Bentley Bentayga chiar dacă oficialii Bentley au anunțat că toată producția programată pentru anul 2016 este vândută! “Nu am fost speriat niciodată de amenințarea celor de la Bentley, ba dimpotrivă întotdeauna am crezut că asta ne va oferi șansa să creștem și mai mult popularitatea SUV-urilor de lux” a declarat John Edwards șeful departamentului de vehicule speciale din cadrul companiei Land Rover.

rr_lwb_studio_interior_281013_LowRes

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/