(update important) Liber la călătorii, inclusiv cu maşina, în România! Perioada de auto izolare la revenire rămâne în vigoare însă

(update) IMPORTANT!

https://autoblog.md/putem-sau-nu-totusi-merge-liber-in-romania-cu-masina-declaratii-si-explicatii-oficiale-dupa-anuntul-autoritatilor-de-peste-prut/

(14:53, ştire iniţială) Avem liber la intrarea în România şi astfel la călătorii cu maşina sau vacanţe de iarnă planificate peste Prut (cu respectarea măsurilor elementare de precauţie, evident)! Autorităţile de la Bucureşti au exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidemiologic ridicat!

Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină 14 zile! Anunțul vine în urma publicării, astăzi, a hotărârii nr. 50 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

FOTO: agora.md

De cealaltă parte, de astăzi, 26 octombrie, intră în vigoare o listă actualizată de ţări pentru care se impune regimul de auto izolare la intrarea persoanelor care vin de acolo în Republica Moldova. Surprinzător sau nu, însă România este în listă!

Astfel, dacă decideţi să plecaţi în România, chiar şi până la Iaşi, la revenirea în Republica Moldova sunteţi obligaţi oricum să staţi 14 zile în carantină! Aveţi în vedere acest lucru!

Vezi şi:

https://autoblog.md/sfaturi-utile-cum-sa-dezinfectam-corect-masina-pe-timp-de-covid-19/

Cmentariile sunt închise