Loteria a luat sfârșit! Iată cine a câștigat un Volkswagen Scirocco (video)

Câteva zile în urmă am relatat despre istoria lui Victor Ștefănică, băiatul care a decis să-și vândă mașina într-un mod inedit. Dacă cumva ați scăpat acea știre, aflați că Victor a organizat o loterie în cadrul căreia a scos la vânzare 500 bilete a câte 10 euro fiecare. Culmea este că și-a propus să vândă aceste bilete timp de o lună dar a reușit să le dea în doar 11 zile.

IMG_2872

Astfel, Victor s-a văzut nevoit să organizeze mai repede un eveniment în cadrul căruia să fie desemnat câștigătorul. Le-a dat întâlnire participanților care au putut să se prezinte pe teritoriul unui circuit de karting, în timp ce ceilalți au putut vedea extragerea online în transmisiune directă.

Câștigătorul a fost desemnat foarte simplu și anume cu ajutorul unui site Random.org care a avut grijă să aleagă biletul câștigător. Cine este câștigătorul aflați din reportajul video efectuat de AutoBlog.MD!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/