Ministrul rus al Transporturilor a spus în ce condiție va lăsa al său Genesis şi va trece pe Lada

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șeful Ministerului rus al Transporturilor, Vitalii Saveliev, a spus că nu se opune trecerii de la mașina sa premium Genesis la o Lada rusească. Însă o va face cu o singură condiţie: doar dacă aceasta „se va realiza normal”, scrie RBK.

„Am o atârnare bună față de idee. Am trecut deja printr-o perioadă în care am fost transferați pe Volga. Vă mai amintiți, a existat o astfel de poveste? Am avut o Volga, m-am mutat și eu, am vrut să o încerc. Dar da, mașina a fost neterminată dintr-un anumit motiv, ideea a eșuat. Dar, în principiu, în cazul în care mașina [Lada] se va face normal, nu văd de ce nu.”

Ministrul și-a mai amintit că, atunci când era directorul general al Aeroflot, conducea un Mercedes-Benz. Acum, fiind în fruntea Ministerului Transporturilor, nu are o mașină specială și conduce un Genesis.

La mijlocul lunii iunie, șeful Ministerului de Finanțe, Anton Siluanov a propus ca toţi funcţionarii publici să fie transferaţi pe maşini produse autohton, inclusiv pentru a stimula cererea şi promova imaginea acestei industrii în societate.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, drept reacţie a spus că fiecare funcționar public este „pregătit pentru orice”, în timp ce șeful AvtoVAZ, Maxim Sokolov, a declarat că este „o idee grozavă”. Procesul care va implica în jurul a 2.5 milioane de funcţionari ar dura aproximativ doi ani.

Până în prezent în Rusia au existat trei sau patru încercări de a transfera toţi oficialii pe mașini produse intern.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/