Oportunitate controversată în stânga Nistrului! Posesorii de maşini cu numere străine îşi pot face ITP-ul pe loc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aşa-numitul Guvern de la Tiraspol a luat o decizie controversată care ridică mari semne de întrebare!

Proprietarii de autoturisme înmatriculate în alte țări vor putea trece inspecția tehnică periodică (revizia tehnică) în Transnistria!

FOTO: gumtree.pl

„Până în prezent, proprietarii unor astfel de mașini, având în vedere măsurile restrictive legate de pandemie și introducerea unei serii de alte restricții, inclusiv la trecerea “frontierei de stat”, au fost privați de posibilitatea de a se supune inspecției tehnice în țara de înmatriculare a vehiculului lor.

Rezoluția nr. 27, semnată de prim-ministru, stabilește posibilitatea efectuării unei inspecții tehnice a acestei categorii de vehicule pe teritoriul Transnistriei.”

În prezent, potrivit autorităților vamale locale, există pe teritoriul autoproclamatei republici aproximativ 4.000 de vehicule înmatriculate în țări străine.

Cum va fi recunoscută la nivel internațional o astfel de revizie tehnică, în cazul în care aceste autovehicule vor părăsi regiunea din stânga Nistrului, deocamdată nu este clar?! Cert este că şoferii s-ar putea alege cu sancţiuni ori s-ar putea confrunta chiar şi cu indisponibilizarea automobilelor când vor fi traşi pe dreapta în afara Transnistriei sau la alte frontiere.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

În context, este necesar de menționat că la sfârșitul verii din anul 2018, au apărut informații oficiale precum că Agenția Națională de Transport Rutier (ANTA) va elibera autorizații oficiale pentru cinci stații de service din Transnistria pentru efectuarea inspecției tehnice a vehiculelor, care de la 1 septembrie 2018 vor participa la traficul rutier internațional, însă asta s-a referit expres doar la mașinile cu numere neutre.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/