(P) Opt motive să optezi pentru Lexus ES

Articol de: Lexus Moldova

Recent, sedanul Lexus ES a depășit trei milioane de vânzări globale. Vânzările europene se concentrează acum pe cea mai recentă generație – ES 300h hybrid. În prezent, ES este al doilea cel mai bine vândut Lexus din toate timpurile, după crossoverul RX, care a înregistrat până în prezent 3.6 milioane de vânzări la nivel mondial.

ES a fost de asemenea, cel mai popular model Lexus în anul calendaristic 2022, cu 167.628 de unități vândute, față de 178.234 de unități ale lui RX. Dintre cele șapte ocazii în care vânzările anuale ale ES au depășit 100.000 de unități, patru au fost în anii 2019-2022.

În Europa, ES s-a clasat pe locul IV în topul vânzărilor Lexus pentru anul 2022 (4.895 de unități), considerându-se un model foarte important în sectorul flotelor. Acesta rămâne cel mai bine vândut sedan al mărcii în regiune, într-o gamă dominată, de altfel, de crossoverele: RX, NX și UX .

Lexus ES este sedanul elegant, dotat cu o tehnologie de vârf și o experiență de șofat excepțională. Pornind de la designul său sofisticat și ajungând la caracteristicile avansate, deopotrivă cu performanța remarcabilă, modelul emblematic al mărcii Lexus se mândrește cu impresiile irezistibile pe care le creează șoferilor chiar de la prima vedere.

În acest articol, îți propunem să descoperi câteva curiozități fascinante despre ES și să afli care sunt motivele pentru care sedanul cucerește inimile automobiliștilor:

1. Pionier în segmentul său

Puțini cunosc despre faptul că ES a fost unul dintre primele modele produse de Lexus atunci când a fost lansată divizia de lux a mărcii Toyota. Modelul a debutat pe piață în anul 1989 și a devenit unul dintre cele mai longevive din gama Lexus.

2. Succes în vânzări

Lexus ES s-a bucurat de un mare succes în întreaga lume și a devenit unul dintre cele mai vândute modele ale mărcii. Popularitatea sa se datorează în mare măsură combinației sale de eleganță, confort și fiabilitate.

3. Opțiuni de motorizare

De-a lungul anilor, Lexus ES a prezentat o gamă variată de motorizări. Acestea includ motoare pe benzină și versiuni hibride, care oferă un echilibru excelent între performanță și eficiență energetică.

4. Tehnologie hibridă de ultimă generație

Versiunea hibridă a modelului ES 300h, utilizează tehnologia Lexus Hybrid Drive pentru a combina un motor pe benzină cu unul electric. Acest sistem oferă atât performanțe impresionante, cât și un consum redus de combustibil.

5. Premiat pentru siguranță

Lexus ES a obținut numeroase distincții și premii pentru caracteristicile sale de siguranță. Sistemele active și pasive, cum ar fi asistența la menținerea benzii, controlul adaptiv al vitezei de croazieră și sistemul de frânare de urgență, contribuie la clasificarea sa excelentă în testele de siguranță.

6. Călătorie confortabilă și silențioasă

Unul dintre punctele forte ale Lexus ES este confortul său remarcabil. Suspensia sofisticată și izolarea fonică de înaltă calitate asigură o călătorie lină și plăcută, indiferent de tipul traseului sau de condițiile de șofat.

7. Designul interior atent conceput

Habitaclul sedanului ES este remarcabil prin materialele de înaltă calitate, atenția la detalii și ergonomia excelentă. Conceptul „Takumi”, care pune accent pe meșteșug și calitate superioară, este integrat în fiecare aspect al designului din interiorul mașinii.

8. Avansarea tehnologiei de iluminare

Lexus ES oferă sistemul avansat de iluminare adaptivă cu LED-uri (AHS). Acest sistem ajustează automat lumina farurilor pentru a evita orbirea celorlalți șoferi și pentru a maximiza vizibilitatea pe timp de noapte.

Accesează linkul și descoperă sedanul Lexus ES în toată splendoarea sa. Vezi toate caracteristicile tehnice, avantajele modelului și lista de prețuri. Iar dacă ai nevoie de o consultație telefonică, fie că dorești să-ți programezi vizita la „Lexus Chișinău”, accesează pagina de contacte și sună-ne chiar acum.

Lexus – Experience Amazing.

P.

Cmentariile sunt închise