(P) Un nou preţ pentru Toyota C-HR

Articol de: Toyota Moldova

Vara este anotimpul potrivit pentru a începe o prietenie cu cel mai extravagant japonez – Toyota C-HR. Descoperă un nou preț și profită acum de un avantaj financiar de până la 1.500 USD. Devino proprietarul unei mașini moderne, atractive, cu design distins și tehnologii avansate.

În ofertă sunt incluse doar automobilele disponibile în stoc, cu sistem hybrid și anul producerii 2023, ale căror prețuri încep de la 28.040 USD pentru nivelul de echipare Active (1.8 hybrid) și finalizează cu prețurile de până la 31.400 USD pentru nivelul de echipare Premium (2.0 hybrid).

Unul dintre aspectele proeminente ale Toyota C-HR este designul său unic și inconfundabil. Liniile sale fluide și aspectul dinamic se îmbină pentru a crea o prezență puternică pe traseu. Silueta coupé cu accente sportive îi conferă un aer rafinat și atrăgător. Fiecare detaliu a fost atent conturat pentru a oferi un aspect contemporan și distinctiv în trafic.

Pe lângă aspectul său notabil, Toyota C-HR oferă și o serie de caracteristici tehnice de admirat. Motorul său puternic și eficient asigură o experiență de condus plăcută, iar sistemul de tracțiune față îi oferă stabilitate și manevrabilitate în diverse condiții. Transmisia hybrid fără trepte şi cu un control electronic – e-CVT – asigură confortul la orice viteză și un consum optim de combustibil de la 3.8 L / 100 km.

Toyota C-HR nu te va dezamăgi nici în privința tehnologiilor și dotărilor avansate. Sistemul de infotainment cu ecran tactil, multifuncțional și color de 8 inchi îți va permite să controlezi navigația, sistemul audio și aplicațiile smartphone-ului cu ușurință. De asemenea, acesta dispune de conectivitate Bluetooth, un sistem audio cu 6 boxe și opțiuni precum Apple CarPlay și Android Auto, care îți vor permite să savurezi din plin de muzica preferată și să rămâi conectat în timpul călătoriilor.

În ceea ce privește siguranța, Toyota C-HR este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate. Sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare te va ajuta să păstrezi direcția corectă, iar sistemul de avertizare a părăsirii benzii te va avertiza dacă deviezi involuntar de la traiectorie. De asemenea, automobilele sunt dotate cu sistem de prevenire a coliziunilor frontale cu detecție a pietonilor, care te va ajuta să eviți sau să reduci impactul în cazul unei situații de urgență.

Aceste caracteristici remarcabile și multe altele fac din Toyota C-HR alegerea ideală pentru cei care caută un SUV compact, plin de stil și performanță. Te invităm să te programezi online pentru un test drive și să experimentezi pe viu confortul, performanța și tehnologia oferită de acest model.

Și asta nu e tot! Pentru că nevoile consumatorilor sunt primordiale pentru noi, am luat în calcul că uneori posibilitățile financiare nu sunt suficiente. Astfel, îți propunem să beneficiezi de programul Toyota Leasing fără comision de acordare și rambursare anticipată, cu o rată lunară de la doar 368 USD pe o perioadă de 5 ani și un avans de la 5.608 USD.

Poți solicita mai multe detalii despre programul de finanțare, apelând unul dintre manageri la numărul: (+373) 22 791 477.

Nu rata ocazia de a beneficia de oferta specială și de a achiziționa Toyota C-HR la un preț avantajos! Accesează pentru a afla mai multe detalii despre specificațiile și dotările acestui automobil impresionant.

Te așteptăm cu drag în showroomul Toyota Chișinău „Continent”, localizat pe str. Arborilor 17/1, mun. Chișinău, pentru a-ți prezenta toate capacitățile Toyota C-HR și pentru a-ți oferi o experiență de neuitat!

* Oferta este valabilă până la 31.08.2023.

Cmentariile sunt închise