Peste 20 de şoferi au decis să marcheze prima ninsoare abundentă din sezon urcând beţi la volan

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În zilele de weekend, peste 1.000 de polițiști ai INSP s-au aflat la datorie pe traseele din țară, având ca obiectiv prioritar siguranța fiecărui participant la trafic. Chiar şi aşa, pe unii şoferi nu-i poate opri nicio intemperie şi niciun fel de recomandare sau îndrumare lansată de autorități.

În rezultat, aproximativ 1.700 de conducători auto, care au neglijat regulile de circulație rutieră au fost sancționați conform legislației în vigoare, dintre care:

  • 22 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport, fiind în stare de ebrietate;
  • 642 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră;
  • 369 de conducători auto au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum;
  • 168 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor;
  • 140 de pietoni au fost sancționați pentru traversarea străzii în locuri interzise.

Pe întreg teritoriul țării, în decurs de 72 de ore, s-au comis 34 de accidente rutiere, în rezultatul cărora 58 de persoane s-au ales cu diverse traumatisme. De asemenea s-a intervenit în 221 de cazuri ca urmare a unor apeluri parvenite la Serviciul unic 112. Nu ezitați să-l apelați ori de câte ori aveți nevoie reală.

Respectați cu strictețe regulile de circulație rutieră! Nu vă puneți în pericol viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/