Premieră naţională a noii generaţii Hyundai Santa Fe

Articol de: Hyundai Moldova

Compania “Pacific Motors SRL” anunță data aproximativă când va fi lansată noua generație a SUV-ului Santa Fe pe piața Republicii Moldova.

Automobiliștii din ţară vor putea face cunoștință cu noul model deja în luna iunie.

Cea de-a patra generație Santa Fe, care cândva a devenit primul model Compact Crossover SUV al Hyundai, are un design actualizat, luminos și prezintă soluții inovatoare în domeniul siguranței active.

Design fluid și elegant

Designul noului model atrage prin grila tip cascadă, de mari dimensiuni, încadrată de faruri, proiectoarele și luminile de zi cu aspect futurist. Perspectiva laterală evidențiază caracteristicile dinamice ale autovehiculului. Silueta armonioasă este accentuată de linia simplă și elegantă a plafonului, care continuă fluid de la faruri până la stopuri.

Cu o lungime de 4.770 mm, o lățime de 1.890 mm și un ampatament de 2.765 mm, Santa Fe oferă confort sporit pasagerilor.

Vizibilitatea pentru partea din spate a fost îmbunătățită prin extinderea suprafeței vitrate, geamurile secundare fiind mărite cu 41%, al doilea, respectiv al treilea rând de scaune beneficiind de o deschidere mai amplă. Spațiul la cap pentru cel de-al treilea rând a fost îmbunătățit cu 22 mm.

Conducătorul auto și pasagerul față beneficiază de scaune reglabile electric, cu 10 poziții diferite. În plus, spațiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, la 625 litri (VDA), oferind flexibilitate în fiecare zi.

Sistemul de tracțiune integrală HTRAC

Noua generație Santa Fe este echipată cu un sistem de tracțiune integrală HTRAC (denumirea combină litera H din Hyundai și prima silabă a cuvântului “tracțiune”), care presupune distribuție electronică variabilă a cuplului, în funcție de viteza autovehiculului și de aderența de care dispune fiecare roată.

Propulsoare performante asociate unei noi transmisii automate în opt trepte

Santa Fe este disponibil în două versiuni de motorizare diesel și una pe benzină. Versiunea ultra-performantă 2.2 litri CRDi generează 197 CP (144 kW), eficiența fiind îmbunătățită cu 3% până la 4 %, datorită asocierii cu transmisia automată în opt trepte.

Motorul Theta II 2.4 litri pe benzină dezvoltă 185 CP (136 kW).

Tehnologii eficiente de siguranță

Pentru a se adapta celor mai înalte standarde europene de siguranță, autovehiculul dispune de pachetul Hyundai SmartSenseTM.

Sistemul Rear Occupant Alert monitorizează locurile din spate. În marșarier, în zone cu vizibilitate redusă, sistemul Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist alertează conducătorul auto în legătură cu apropierea unui alt vehicul din spate și acționează automat frâna. Safety Exit Assist blochează temporar ușile în cazul apropierii unui vehicul din spate, pentru ca pasagerii să coboare în siguranță.

Dotări multiple de conectivitate

Hyundai oferă dotări multiple de conectivitate: sistemul de infotainment cu ecran de 8 incă, opțional, integrează sistemul de navigație, dotările media și de conectivitate. Noul head-up display proiectează informații relevante pe parbriz.

Luminozitatea de 10.000 cd/m² și dimensiunea de 8 inci oferă o bună vizibilitate pe timp de zi, permițând identificarea rapidă a informațiilor, fără a distrage atenția de la condus.

Cea de-a patra generație Hyundai Santa Fe va continua succesul modelului în întreaga lume. Premiera mondială a modelului a avut loc la 22 februarie 2018 în Coreea de Sud.

Vezi şi: (foto) Detalii noi despre noul Hyundai Santa Fe în specificaţie europeană! Motorizări şi caracteristici

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/