Premiere regionale importante la ARENA AUTO FEST 2024! Două modele se vor lansa la Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

ARENA AUTO FEST 2024 promite să fie evenimentul auto al anului în Republica Moldova, atrăgând atenția pasionaților de mașini și a experților din industria auto regională.

Într-o atmosferă de entuziasm și așteptare vă putem dezvălui că două dintre cele mai așteptate modele auto vor fi lansate în premieră regională absolută la Chișinău, adăugând un plus de strălucire acestui eveniment de renume.

ARENA AUTO FEST 2024 promite să fie evenimentul auto al anului în Republica Moldova, cu două premiere regionale și 10 premiere naționale!

Deși detaliile specifice legate de numele și marca acestor modele rămân un mister bine păstrat, aflați din surse sigure că aceste două vehicule vor aduce inovații tehnologice și un design avangardist, oferind publicului din Republica Moldova o experiență unică.

Este important de menționat că aceste modele nu vor fi disponibile în Ucraina și încă nu au fost lansate nici în Bulgaria sau România, subliniind astfel importanța și exclusivitatea premierei de la Chișinău.

ARENA AUTO FEST 2024 va avea loc în perioada 14-15 septembrie și va include o gamă variată de activități, de la prezentări și test drive-uri, până la concursuri și expoziții dedicate tehnologiei auto.

Iar cu un total de 10 premiere naționale programate pentru acest eveniment, vizitatorii pasionați vor avea ocazia să fie printre primii din regiune care vor descoperi cele mai noi tendințe din industrie!

Acest festival auto, devenit deja o tradiție în Chișinău, promite să fie un punct de reper pentru lansările auto din Europa de Est și să crească statutul Republicii Moldova drept destinație importantă pe harta evenimentelor auto internaționale.

Mai multe detalii despre ARENA AUTO FEST 2024 aflați de aici. Fiți parte dintr-o experiență auto de excepție!

Partenerii evenimentului: BT Leasing, Xiaomi, Castel Mimi Wine Resort, Apa Bucovina Moldova, Plast Regal, Lassa Tyres.

Parteneri media: Rlive, Realitatea.md, Avto Radio, Radio Zum, Trendsetter, NOI.MD.

Cmentariile sunt închise