(foto) Rolls-Royce Ghost Eternal Love: Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Rolls-Royce a pregătit o nouă modificaţie a sedanului Ghost pentru piaţa din China, numită Eternal Love (Iubirea veşnică). Designul maşinii este marcat de simboluri în formă de inimi şi lebede, iar pe pragurile uşilor este scris cu ieroglife “Dragostea este o veşnicie”.

rolls-royce_ghost_eternal_love_4_новый размер

Caroseria berlinei este acoperită cu o vopsea albă English White, capota şi grila radiatorului au o nuanţă argintie, iar pe aripi sunt imprimate desene în formă de inimi, formate din profilul a două lebede. Jante automobilului măsoară 20 de inci.

În confecţionarea interiorului au fost folosite: inserţii din lemn de stejar, scaune tapiţate cu piele albă şi cotiere pentru pasagerii de pe bancheta din spate, îmbrăcate în piele de culoare roşie. O asemenea culoare poate fi văzută şi pe praguri.

Motorul nu a fost supus modificărilor. Maşina este pusă în mişcare de un V12, cu un volum de 6.6 litri şi care oferă 570 de cai putere. Acceleraţia până la 100 de km/h se face timp de 4.9 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h.

Premiera publică a Ghost Eternal Love a avut loc ieri, 4 februarie, la Muzeul Naţional de Arte din Beijing. În total vor fi construite 16 unităţi de acest fel.

rolls-royce_ghost_eternal_love_3_новый размер rolls-royce_ghost_eternal_love_1_новый размер rolls-royce_ghost_eternal_love_2_новый размер rolls-royce_ghost_eternal_love_новый размер

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/