Sectorul Botanica: Cum două femei s-au luat la ceartă și au ajuns într-un final la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident mai neobișnuit în capitală. Două femei au ajuns fără să vrea la spital după ce s-ar fi iscat un conflict între ele. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara pe strada Trandafirilor din Chișinău.

Incident mai neobișnuit în capitală. Două femei au ajuns fără să vrea la spital după ce s-ar fi iscat un conflict între ele.

Conform celor relatate de pulsmedia.md, informații care ne-au fost confirmate de Poliția Capitalei, în scandal a fost implicată o șoferiță de 51 de ani. Aceasta staționa cu un Lexus NX într-o curte de bloc și la un moment dat, în circumstanțe deocamdată necunoscute, s-ar fi luat la ceartă cu o altă femeie de 41 de ani, care era însoțită de un copil.

Ultima ar fi scos forțat șoferița din automobil, iar aceasta ar fi lăsat mașina cuplată în treapta R a cutiei de viteze. În timpul conflictului mutat în afara mașinii, Lexus-ul ar fi început să se deplaseze singur în spate. Și până s-a oprit a lovit atât ambele femei, cât și copilul!

Toate cele trei persoane, în stare conștientă, a fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Preliminar, șoferița s-ar fi ales cu o fractură a piciorului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Vezi și: (video 18+) Conflict în trafic, la un pas de omor, la periferia orașului Chișinău

Cmentariile sunt închise