Subproba Poligon va fi exclusă din 8 mai 2022

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hotărârea Guvernului pentru aprobarea Regulamentului actualizat privind procedura de examinare pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule, emiterea și valabilitatea permisului de conducere a fost publicată astăzi, 8 aprilie 2022, în Monitorul Oficial. Noile prevederi urmează să intre în vigoare din data de 8 mai 2022 şi tot din acea zi urmează a fi exclusă subproba Poligon.

Potrivit noilor prevederi, va fi exclusă subproba Poligon doar pentru candidații care îşi doresc să obţină un permis de conducere de categoria B (circa 80% din numărul total de candidați). Va rămâne însă în vigoare pentru cei care au nevoie de un permis de categoria: AM, A1, A2, A și B1!

Mai nou, exercițiile practice vor fi efectuate în condiții de traseu și nu pe poligonul de pe lângă centrele de instruire ale agenției. Astfel, proba practică Trafic (oraşul) va include și elemente ale subprobei Poligon (rampă, parcare sub unghi drept și întoarcerea din trei mișcări) și nu va dura, în total, mai mult de 25 de minute.

Candidații pentru obținerea permisului de conducere de categoria B, care vor susține până la data de 8 mai 2022 examenul la elementele subprobei practice Poligon, dar nu au reușit să susțină subproba Traseu, nu vor fi nevoiți să le mai repete încă o dată în ziua examinării ulterioare!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/