Toyota C-HR facelift se lansează în Moldova!

0

Articol de: Toyota Moldova

Versiunea actualizată Toyota C-HR facelift – SUV-ul modernizat vine şi în Moldova. Dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent” a anunţat startul vânzărilor pentru noul C-HR, iar noi vă reamintim despre cele mai importante modificări introduse de constructorul nipon odată cu facelift-ul de mijloc de carieră.

Designul exterior al noului Toyota C-HR facelift a primit îmbunătăţiri discrete, cu semnături noi pentru luminile de zi de tip LED integrate în faruri,  dar şi o structură interioară nouă pentru blocurile optice spate, care mai sunt conectate printr-un eleron orizontal negru-lucios.

Bara de protecţie faţă are o suprafaţă mai mare de elemente vopsite în nuanţa caroseriei şi un calandru mai generos, în timp ce la posterior bara de protecţie a beneficiat de elemente decorative cromate. De rând cu silueta inspirată de la coupeurile clasice, modificările aplicate vin să ofere un aspect mai dinamic SUV-ului nipon.

Cei de la bord vor beneficia de posibilităţi noi de integrare a gadget-ului personal cu sistemul multimedia inclus, graţie interfeţelor Apple CarPlay şi Android Auto, disponibile acum şi pentru Toyota C-HR. Totodată, SUV-ul va oferi senzații tari celui din spatele volanului, graţie servodirecţiei resetate mai informative.

Actualizările introduse la nivel de suspensie promit un confort maxim combinat perfect cu o receptivitate îmbunătățită a suspensiei – în timp ce pasagerii se vor bucura de confort chiar şi pe teren accidentat, şoferul va avea parte de o stabilitate şi manevrabilitate de excepţie. Afară de cele menţionate, inginerii niponi raportează şi o izolare fonică îmbunătăţită.

Cea mai importantă premieră pentru Toyota C-HR facelift vine la nivel de motorizări, unde îşi face apariţia noua unitate de propulsie hibridă cu motor pe benzină de 2.0 litri DynamicForce, un agregat aspirat natural, ce livrează în tandem cu un motor electric 184 CP. Beneficiind de un surplus de putere, clienţii ce vor opta pentru versiunea hibridă de top se vor bucura în continuare de un consum de combustibil excelent, de doar 4.3 litri de benzină la 100 km parcurşi într-un regim de rulare mixt.

Apariţia noii motorizări hibride de top nu a exclus, însă, din lista motorizărilor versiunea hibridă cu benzinar aspirat natural de 1.8 litri. Sistemul hibrid a beneficiat de îmbunătăţiri şi oferă la activ 122 CP, cu un consum mediu în regim mixt de 4.2 litri de benzină la 100 km parcurşi. Pe lângă motorizările hibride, clienţii vor mai putea opta pentru versiunea incipientă cu benzinar turbo de 1.2 litri şi 116 CP la activ.

Aşadar, dealerul oficial în Moldova Toyota Centru Chişinău “Continent” anunţă startul vânzărilor pentru Toyota C-HR facelift.
Pentru mai multe informaţii despre versiunea actualizată a SUV-ului nipon sunteţi aşteptaţi în showroom-ul oficial Toyota în Moldova pe strada Arborilor 17/1 din Chişinău.

P.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata