(foto/video) Tragedie pe traseul M3, după Băcioi. Accident grav cu trei decese şi trei răniţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Un accident grav de circulație s-a produs în această seară cu puțin timp în urmă, pe traseul M3 Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni.

Primele informaţii oficiale ne spun despre trei decese și alte trei persoane care au fost traumatizate în impactul produs între un Renault și un Audi. Conform unui martor, distanţa dintre maşinile făcute zob este în jurul a 100 de metri.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele. Pe porțiunea respectivă de drum la moment este sistată circulația rutieră pentru documentarea accidentului! Şoferii sunt îndemnaţi deocamdată să evite zona!

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: R.A martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/