Un dealer Porsche din China a scris eronat preţul unei maşini. A urmat un val de clienți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie virală în China. Dealerul oficial Porsche din Yinchuan a scos la vânzare din greșeală un model Panamera pentru suma de 124.000 de yuani (17.000 de euro). Eroarea a fost eliminată, însă nu a fost observată rapid, motiv pentru care sute de persoane au reuşit să achite un avans, scrie Bloomberg.

Costul real al modelului în China începe de la 998.000 de yuani (137.000 de euro). Prin urmare, “atracția unei generozități nemaiauzite” a atras fulgerător multă atenție, cunoscându-se cât e de mare preţul maşinilor premium acolo. 

Cazul a provocat o mare rezonanță şi pe rețelele de socializare locale, însăși Porsche intervenind cu explicații. Reprezentanții companiei i-au contactat pe toți cei care au făcut o plată în avans, și-au cerut scuze pentru greșeala dealerului și au returnat banii. Însă prima persoană care a rezervat maşina a avut oarecum un noroc.

Desigur, nu i s-a vândut un nou Panamera pentru 124.000 de yuani. Cu toate acestea, potrivit serviciului de presă al Porsche, s-a ajuns la un acord în privinţa unui „rezultat acceptabil”. S-ar înţelege din asta că a primit fie o reducere generoasă, fie unele beneficii speciale.

În 2022, o treime din toate mașinile Porsche produse au fost vândute anume în China.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/