(foto) Un G-Class confiscat de la un interlop a salvat viaţa câtorva membri ai forţelor speciale a Ucrainei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Mercedes-Benz G-Class blindat a salvat patru luptători ai forțelor speciale de poliție “KORD” în timpul unui asalt recent asupra oraşului Irpin de lângă Kiev. SUV-ul a aparținut anterior unei autorități criminale. Despre caz a comunicat consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gherașenko.

Potrivit funcţionarului, maşina a fost cuprinsă de flăcări în ziua de 22 martie, însă nu înainte să salveze viaţa angajaţilor subdiviziunii speciale a Poliţiei Naţionale a Ucrainei. Dacă mașina nu ar fi fost blindată aceştia şi-ar fi pierdut viaţa cu siguranţă.

Automobilul a fost confiscat în cadrul unui dosar penal de la interlopul Andrei Nedzelskii alias Nedelea. Costul acestuia era de jumătate de milion de dolari SUA.

SUV-ul se afla în arest în parcarea specială a întreprinderii de stat SETAM. Apoi, în conformitate cu legea marțială, SUV-ul a fost sechestrat și predat celor de la KORD.

Anton Gherașenko le-a cerut cu această ocazie şi altor interlopi să-și dea vehiculele blindate în folosul forţelor de ordine şi armatei. Astfel acestea vor salva viețile luptătorilor ucraineni.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise