(update) Imaginea zilei: Maşini parcate în locuri unde e scris de multiple ori “Nu parcaţi!”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Am fost contactați cu acuzații de către tipografia a cărei clădire apare în imagini, localizată pe strada Florilor 1. Am fost informaţi că am publicat o informaţie eronată, ruptă dintr-un oarecare context, deşi nu am făcut altceva decât să descrim sub forma unui No comment ceea ce prezenta fotografia în raport cu al autorului comentariu, adevărat fără a analiza în detalii cum stau lucrurile, motiv pentru care ne cerem scuze pentru neînțelegerile apărute.

În imagini nu este niciun fel de gard, ci este exact clădirea tipografiei, se afirmă în mesaj. Cât priveşte locurile de parcare, acestea au fost numite „locuri destinate și special amenajate pentru angajați, motiv pentru care sunt instalate aşa-zisele indicatoare”.

Despre legalitatea amenajării acestor locuri de parcare pentru angajații tipografiei nu ni s-a spus nimic… De asemenea, nu a existat în mesajul transmis nicio reacție privind indicatoarele necorespunzătoare.

Recomandarea noastră pentru reprezentanții tipografiei este să obțină aprobare pentru locuri de la autorităţi (dacă nu o au) şi să monteze indicatoare corespunzătoare de tipul 5.48.2 Parcare rezervată! De altfel apare un non-sens, o contradicție vădită: maşini parcate în locuri unde e scris de multiple ori “Nu parcaţi!”🤷‍♂️


(articol iniţial) Imaginea zilei: Şoferii moldoveni şi inscripția “Nu parcaţi”

Nu este un secret pentru nimeni că unii moldoveni, când au ei nevoie, se întâmplă să renunţe temporar la respect şi bun simţ numai pentru a ocupa un comod loc de parcare. O astfel de locaţie, în care se face un abuz, există pe strada Florilor din sectorul Rîşcani al capitalei.

Deşi se imploră în mod repetat (probabil există un motiv important) de a nu parca maşini lângă gardul unei clădiri, mai mulţi şoferi ignoră rugămintea şi îşi lasă vehiculele exact acolo unde sunt rugaţi să nu facă asta. Să fie problema în aşa-zisele indicatoare, prinse de tulpini de copaci, care nici măcar nu există în RCR?

Ok, dar se va schimba oare situaţia dacă vor fi montate indicatoare corespunzătoare în formă originală, inclusiv cu aprobare din partea poliţiei?🤔

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise