Veste extraordinară! În Lada Niva Travel s-a întors sistemul multimedia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu siguranţă că mulţi ruşi au aşteptat anunţul: oare când va deveni din nou disponibil “televizorul”? Compania AvtoVAZ a reluat vânzările de Lada Niva Travel cu sistem multimedia! La această opțiune şi la altele s-a renunțat în 2022 din cauza întreruperii lanțurilor de aprovizionare şi lipsei de componente.

Sistemul multimedia a revenit în vechea poziţie, fiind instalat în partea superioară a planşei de bord. Rulează pe un monitor cu o diagonală de 7.0 inchi. Pune la dispoziție elementarul radio; redare de conţinut prin USB, MicroSD, AUX; sistem hands free; control al unor funcţii de pe telefon cu sistem de operare Android; precum și transmisie de imagini prin camera retrovizoare posterioară.

Sistemul multimedia este instalat pe maşini în nivele de echipare Comfort, [BLACK], Comfort Off-Road şi Luxe. Costul minimal al modelului cu monitor este de la 1.164.500 de ruble (practic 15.000 de euro).

Amintim că Lada Niva Travel este echipată cu un motor pe benzină de 1.7 litri (80 CP), cutie manuală cu cinci trepte, tracțiune integrală permanentă, demultiplicator și un diferențial central blocabil.

Se numeşte producător care are grijă de consumatori şi nevoile lor. Monitorul a revenit în interior, însă elementarele airbaguri şi ABS nu…

Cmentariile sunt închise