(video) A profitat de faptul că proprietarul nu se afla în țară. Vezi cum s-a răpit o mașină din curtea unei case din Peresecina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 21 de ani, originar din Orhei, este cercetat penal pentru răpirea unui vechi Peugeot 206 din gospodăria unui locuitor al satului Peresecina. Infracțiunea ar fi avut loc în seara de 20 ianuarie, iar suspectul a profitat de faptul că proprietarul mașinii nu se afla în țară.

Imaginile disponibile arată că acesta a pătruns în gospodăria victimei și a încercat că deschidă ușa automobilului prin forțarea portierei și a lacătului, însă pentru că nu-i reușise, ulterior, a întors camera de supraveghere video astfel încât să nu-i fie fixate acțiunile și a pătruns în domiciliu prin geamul din spatele casei, de unde a sustras cheile de la mașină.

Polițiștii din Orhei au depistat automobilul parcat pe traseul ce leagă localitățile Brănești și Trebujeni, ulterior reținând și suspectul.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru răpirea mijlocului de transport. Conform legislației în vigoare, tânărul riscă amendă de 42.500-67.500 de lei sau închisoare pe un termen de maximum trei ani.

Cmentariile sunt închise