(video/update) A rămas înțepenit de neatenția şoferului. Pieton lovit în inima Chișinăului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a confirmat înregistrarea accidentului la ora 15:57. La fața locului (intersecția 31 August – Sfatul Ţării) polițiștii secției documentare accidente rutiere au găsit un şofer de 40 de ani şi o tânără de 20 de ani. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă preliminar nu s-a ales cu nimic grav. Pe caz a fost inițiată o anchetă.


Accident bizar în centrul Chişinăului. Un pieton a fost lovit de un automobil, momentul fiind surprins de o cameră de bord. Conducătorul Mercedes-ului într-un mod ciudat nu a observat pietonul angajat în traversare pe trecere, iar acesta din urmă parcă a rămas înțepenit când a văzut că vehiculul se îndreaptă spre el şi nu opreşte, în loc să facă un pas rapid înapoi sau înainte pentru a evita durerea.

Momentul a fost văzut şi de câţiva poliţişti aflaţi în intersecție, care au alergat imediat la faţa locului pentru a acorda suport. Coincidență, dar şi o ambulanţă a apărut în cadru peste câteva secunde, exact la ţanc pentru a acorda un ajutor medical, dacă a fost nevoie.

Poliţia Capitalei nu ne-a răspuns deocamdată dacă accidentul a fost sau nu înregistrat, însă articolul va fi actualizat cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/