(video) Accident evitat la limită. Un şofer a intrat într-o intersecţie din Chişinău având roşu în semafor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un şofer din Chişinău ar fi ajuns cel mai probabil într-o situaţie neplăcută dacă nu ar fi reacţionat la timp. În intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Columna era cât pe ce să fie lovit de un automobil, al cărui conducător nu a cedat trecerea şi a intrat pe drumul cu prioritate la culoarea roşie a semaforului.

Într-un ultim moment, observând pericolul, posesorul camerei de bord a tras brusc de volan pentru a evita contactul.

„Greu este să mă exprim fără cuvinte necenzurate, dar voi încerca. Urc pe Alecsandri şi mai avusesem şase secunde de verde în semafor, însă în intersecţia cu strada Columna a apărut un tâmpit cu Audi, având roşu în semafor. Acolo există o săgeată verde în drept cu semnalul roşu pentru a vira la dreapta de pe banda extremă dreaptă, însă individul a ales această bandă pentru a merge înainte! Reacția și norocul mi-a permis să fac o manevră salvatoare. Păcat că nu a fost surprins numărul de înmatriculare. După două minute de stres am avut dorinţa să îl ajung şi urmă, însă era deja prea departe. Prieteni, aveți grijă pe drumuri, mai ales pe gheață!”

VIDEO: facebook.com/andrew.mar1n

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/