(video) Accident grav în sectorul Buiucani. Un şofer a derapat şi a intrat cu maşina lateral într-un stâlp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel mai probabil viteza necorespunzătoare, carosabilul umed, dar şi drumul în curbă, au stat la baza producerii unui accident grav în această dimineaţă în sectorul Buiucani, în jurul orei 6:30. O Skoda Superb s-a oprit cu partea laterală stângă într-un pilon electric la intersecția străzilor Nicolae Costin cu Onisifor Ghibu.

La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţişti, medici şi pompieri. Ultimii au fost implicaţi în procesul de descarcerare a ocupanţilor autoturismului.

Conform informaţiilor oficiale, în urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital șoferul de 63 de ani și alţi trei bărbaţi pasageri. Din păcate, din cauza traumatismelor primite, primul a decedat în drum spre spital. Pe caz a fost inițiat un proces penal.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/