(video/update) Accident grav pe strada Mihai Viteazul. Trei victime după ce o maşină a ajuns peste alta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Accidentul a fost înregistrat de poliţie la ora 21:10. Ford-ul era condus de o femeie de 38 de ani. La volanul Toyota se afla un tânăr de 20 de ani. La spital a fost dusă şoferiţa din Ford, şoferul din Toyota şi o pasageră de a sa.


(update #1) La Institutul de Medicină Urgentă au fost aduși în urma accidentului trei pacienți, în stare de gravitate medie. O femeie a plecat la tratament ambulatoriu după consultații și investigații, iar un bărbat și o femeie sunt internați în Secțiile de profil conform diagnosticului stabilit, a declarat pentru AutoBlog.MD Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă.


Nicio zi fără accidente, nici măcar în zi de sărbătoare, de odihnă. Aseară, în jurul orei 21:00, pe strada Mihai Viteazul s-a produs o coliziune cu impact major. O mașină s-a oprit peste alta. Cum? Nici noi nu ştim deocamdată.

Preliminar, potrivit poliției, trei persoane au fost transportate la spitalul de urgență. Cel puţin o pasageră a fost scoasă din Ford în stare inconștientă de către cei care s-au oferit să dea o mână de ajutor.

Nu se cunoaște în ce stare se află victimele la moment. Alte detalii deocamdată sunt indisponibile, dat fiind faptul că astăzi e zi liberă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise